skip to Main Content

U okviru udruženja za razvoj i promociju sporta, kulture i turizma NAŠ TIM, aktivno djeluje Nordijsko Alpski skijaški klub.

Primarni cilj Udruženja „NAŠ TIM“ je promocija zdravih vrijednosti i stilova života, popularizacija skijaških sportova među najmlađima, upoznavanje i druženje mališana iz cijele BiH kroz zajedničku strast skijanja. Rezultati naših sportista, posebno na takmičenjima Državnog prvenstva Bosne i Hercegovine, u kategorijama djece od 7-16 godina, apsolutno i konkretno dokazuju da se u NAŠEM TIMU odgajaju i obučavaju sportisti najvišeg nivoa takmičenja i ponašanja, a što ih čini perspektivom razvoja našeg društva. Kao takvi oni predstavljaju uzor i ozbiljan potencijal za masovniji razvoj ski sporta u Bosni i Hercegovini.

4-e1453699816881[1]

Škola skijanja koja će se tokom predstojećih zimskih mjeseci održavati na Bjelašnici u organizaciji NAŠeg TIMa, jeste prilika da se djeci omogući kvalitetna obuka u alpskom skijanju. Ovaj program je limitiranog kapaciteta i prvenstveno nudi kvalitet obuke. Iskusni treneri uz razrađen program, garantiraju da djeca ne idu na izlet na planinu, već naprotiv, idu u školu u kojoj moraju da uče i usvoje vještine zbog kojih su tu. Nekada je to lijepo i zabavno, nekada hladno i neugodno, ali djeca stiču vještine, znanja i iskustva za život, te jačaju karakter.

Back To Top